Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Так народжуються анекдоти про молдаван: реальна історія із Закарпаття (ФОТО)

15 липня 2014 р., 12:04

Уважні митники знайшли під ковдрою нелегала

29-річного громадянина Молдови, який намагався потрапити до України, ховаючись серед поштових відправлень, виявили нещодавно прикордонники Чопського загону.

Під час здійснення паспортного контролю та перевірки мікроавтобуса марки «Мерседес», який прямував до України з Італії через пункт пропуску «Тиса», прикордонники звернули увагу на нервову поведінку водія – громадянина України.

На багажне відділення автівки теж спрацював і службовий розшуковий собака.

Під час здійснення поглибленого огляду мікроавтобуса, в багажному відсіку працівники пункту пропуску виявили чоловіка, який заховався під ковдрою. Документів, що посвідчують особу у нього не було. Під час перевірочних заходів «мандрівник» розповів про те, що він є громадянином Молдови. Також стало відомо, що у зв’язку з тим, що знаходячись на заробітках чоловік загубив паспорт, він вирішив таким чином повернутись додому.

Наразі встановлюються усі обставини правопорушення. Відносно водія розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», повідомляє Державна прикордонна служба України.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp