Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аварія з потерпілими сталася на Закарпатті (ФОТО)

27 листопада 2017 р., 10:25

Вчора,26 листопада

Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють обставини автомобільної аварії за участю автомобілів «ВАЗ-2107» та «Mercedes-Benz» в селі Драгово. Внаслідок зіткнення постраждало три особи. 26 листопада в чергову частину Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про потерпілих від ДТП в селі Драгово. Слідчо-оперативна група встановила, що водій «ВАЗ-2107» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з «Mercedes-Benz». Аварія трапилася біля школи в селі Драгово.

Внаслідок зіткнення 32-річний водій «ВАЗ» отримав травму голови та поміщений в реанімаційне відділення, два його пасажири віком 31 та 32 роки отримали медичну допомогу, після чого медики їх відпустили під амбулаторне лікування. Водій «Mercedes-Benz» травм не отримала. Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють всі обставини цієї автомобільної аварії. В діях водіїв вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp