Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тему харчування дошкільнят порушили в Ужгороді

27 грудня 2017 р., 18:09

Питання збільшення грошової норми харчування у садочках та дошкільних групах НВК Ужгорода розглянули сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

Востаннє грошова норма харчування дошкільнят переглядалася у січні 2015 року, а ціни, як відомо, стрімко зростають.

Відповідно до прийнятого сьогодні рішення з 1 січня 2018 року у садках та дошкільних групах НВК грошова норма харчування на день становитиме 43 грн., із яких 50% сплачуватимуть батьки, а 50% – кошти міського бюджету. За попереднім рішенням 60% – платили батьки, а 40% коштів надходило із міського бюджету. Отож, відсоткова частка батьківської плати за харчування зменшилася на 10%.

Грошову норму харчування дітей у дошкільному навчальному закладі санаторного типу № 18 з цілодобовим перебуванням для тубінфікованих дітей затвердили у розмірі – 64 гривні на добу на одну дитину.

Видатки міського бюджету на забезпечення харчування дошкільнят Ужгорода у 2018 році становитимуть 16856,00 тис. грн., що на 8422,00 тис. грн. більше ніж у 2017 році. Від оплати 50% за харчування звільняються багатодітні батьки. Повністю (на 100%) звільняються від оплати за харчування у садках та дошкільних групах НВК: учасники АТО та бойових дій; сім’ї переміщені з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції. Таких діток, які забезпечені харчуванням у садках та дошкільних групах НВК виключно за кошти міського бюджету, зараз 1002.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp