Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти поліцейських Закарпаття побували на новорічному святі (Фото)

3 січня 2018 р., 19:00

Діти поліцейські охорони, працівників карного розшуку, відділу кадрів та інших підрозділів поліції краю

У новому році відсвяткували новорічне свято хороводом, співами та веселими конкурсами.

{g}

В обласному драмтеатрі лунали гучна музика та радісні голоси дітвори. В саму залі закладу яблуку ніде впасти - тут прийдешній 2018 рік відсвяткували діти поліцейських Закарпаття.

Організували казкове свято для дітей своїх працівників керівники профспілкової організації ОВС. ЇЇ очільник Валерій Менджул розповідає - такого роду сімейне свято вже стало багаторічною традицією:

– Новий рік – це чудове свято. Ми кожного року збираємо дітвору поліцейських з усіх управлінь поліції Закарпаття аби діти мали змогу відчути справжній дух казки. Окрім дітей поліцейських ми також запросили вихованців підшефного закладу -Перечинської школи інтернату.

Водили хороводи, танцювали з казковими героями та просто насолоджувалися святом. Згодом на свято завітав справжній Дід Мороз та Снігуронька. З великою торбою подарунків за плечима. Діти отримали завдання від казкового персонажа, а взамін і солодку нагороду.

- Свято було дуже емоційне. Ми танцювали зі Снігуронькою, брали участь у конкурсах, розповідали віршики. Я задоволений. І дивіться, ось якого подарунка отримав, - розповідає Сашко, син працівника Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Чекала на дітей і святкова вистава під назвою «Велике жабеня».

Емоції щастя переповнювали не тільки дітвору. Батьки-поліцейські кажуть, що свято вдалося на славу!

Окрім веселої програми діти мали нагоду сфотографуватися на фоні зимових фотозон, познайомитися один з одним. А завершили ж святкування спільним хороводом навколо ялинки та гучними вигуками : «З Новим Роком – з новим щастям!».
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp