Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Кабула впали дві ракети

16 січня 2018 р., 09:06

Ракети потрапили в охоронюваний район Кабула біля будівель зарубіжних посольств майже відразу після від'їзду представників Ради безпеки ООН.

У дипломатичному районі столиці Афганістану Кабула вибухнули дві ракети. Про це повідомляє Tolo News.За інформацією агентства, ракети впали недалеко від посольства Канади відразу після від'їзду делегації Ради безпеки ООН. У події ніхто не загинув і не постраждав.Під час візиту дипломатів у Кабулі були перекриті основні автодороги з метою безпеки. Район Вазир Акбар-Ха, де впали ракети, був закритий під час перебування членів Радбезу ООН.Своєю чергою The Нindustan Тіmеѕ повідомляє, що одна з ракет потрапила в будівлю посольства Індії в Кабулі, заподіявши їй незначного пошкодження. Ніхто зі співробітників не постраждав.Поки жодне з терористичних угруповань в Афганістані не взяло на себе відповідальність за ракетну атаку.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp