Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні оголосили тендер на російськомовну газету для Донбасу

30 січня 2018 р., 08:41

Мінінформполітики хоче створити за 11,6 млн грн. російськомовну газету, яка безкоштовно розповсюджуватиметься в Донецькій і Луганській областях.

Міністерство інформаційної політики України від 26 січня оголосило тендер на створення російськомовної газети для безкоштовного розповсюдження в Донецькій і Луганській областях. Про це йдеться в системі державних закупівель ProZorro, повідомляє телеканал 112 Україна.Як зазначається, очікувана вартість видання становитиме 11,6 млн грн.Переможець тендеру повинен буде з березня по грудень 2018 року видавати російськомовну газету з кольоровою обкладинкою і безкоштовно поширювати в Донецькій і Луганській областях. Газета повинна виходити на восьми шпальтах двічі на місяць тиражем 250 000 екземплярів. План кожного номера потрібно буде погоджувати з відповідальним представником Мінінформполітики (це можна робити за допомогою електронного листування).Так, переможець тендеру плануватиме номер, розроблятиме макет, дизайн і стилістику, готуватиме тексти, фото та інші зображення, верстати видання та ін.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp