Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд взяв під варту Копчю-молодшого, причетного до стрілянини в Ужгороді

2 лютого 2018 р., 09:00

Із можливістю внесення застави всього 60 тисяч гривень

Учора, 1 лютого, суддя Ужгородського міськрайонного суду Василь Бедьо розглянув клопотання слідчого Ужгородського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області щодо обрання міри запобіжного заходу Юрію Копчі, 1994 р.н., що підозрюється в скоєні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 ККУ "Хуліганство".

Не зважаючи на суспільно-небезпечний характер вчиненого правопорушення і особи підозрюваного, суд обрав Ю.Копчі запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення застави всього - 60 тис.грн.

Слід нагадати громадськості, що цей же підозрюваний подавався закарпатською міліцією в розшук наприкінці 2011 року в зв'язку із резонансним вбивством людини на Березнянщині, в якому підозрюється його батько - кримінальний авторитет Володимир Копча.

"Як я повідомляв раніше, 30 січня 2018 р. близько 5 год ранку, відбулась стрілянина неподалік Перечинського автовокзалу в нічному барі-караоке "Соло" в Ужгороді. Стрілком виявився Юрій Копча - син закарпатського кримінального авторитета Володимира Копчи, сумновідомого вбивством людини в 2011 році на Березнянщині, який нещодавно здався поліції", - зазначає громадський правозахисник Віталій Грегор.

Ужгородська поліція оперативно знайшла та затримала Ю.Копчу, зокрема виявили зброю схожу на травматичну, яку він намагався приховати.





Громадський правозахисник Віталій Грегор

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp