Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фіналіст шоу «Майстер-шеф» оцінював ужгородські млинці (ФОТО, ВІДЕО)

10 лютого 2018 р., 18:00

Улюбленець багатьох містян Володимир Троцький зізнався, що його вразив тутешній підхід до приготування страви.

Ужгородці вже звикли, що лютий щороку приносить у їхні життя свято. Фестиваль «Ужгородська палачінта» в місті вже проводять вдев’яте. 

Протягом трьох днів ужгородці та гості міста мають змогу з головою пірнути у чарівні емоції: зустрітися з друзями, весело провести час, взяти участь у найрізноманітніших конкурсах, поласувати млинцями та іншими смаколиками, а також насолодитися піснями і танцями місцевих артистів. Щодо конкурсної програми – одним з традиційних квестів є здолання стовпа, на самому вершечку якого висять чоботи з подарунками.

 
Сміливці, котрі зможуть вилізти на стовп і скинути взуття – стають володарями цінних призів від спонсорів «Ужгородської палачінти». На другий день фестивалю серед сміливців-учасників опинився і пан Іван із Запоріжжя. Він азартно і легко здолав висоту і отримав в подарунок еконабір.

Потім на сцені заходу стартував головний конкурс дня – визначення найсмачнішої палачінти цьогорічного фестивалю. Цьогоріч цей момент був особливим, бо на захід запросили відомого учасника українського кулінарного шоу «Майстер-шеф» Володимира Троцького, який, власне і очолив дегустаційну комісію на фесті. Разом з відомим кулінаром палачінти конкурсантів оцінювали не менш знані на Закарпатті люди – кондитер Валентин Штефаньо та туризмознавець Федір Шандор.

 

Дегустаторів-знавців пригощали млинцями кілька команд місцевих підприємців. У підсумку перемогу здобула команда «Гриль Чемпіонс» на чолі з Григорієм Михальком. Кулінарні вподобання дегустаторів сповна підкорив млинець із шовдарем, рулькою та в′яленими помідорами у вершковому соусі.

{g}

У подарунок переможці отримали золоту палачінтовку, яку старанно виготовили закарпатські ковалі спеціально для фестивалю. В ході дегустації журі також зазначили, що кожен з конкурсантів по-своєму старався, тому всі заслуговують на визнання. А відомий гість Володимир Троцький зауважив, що побачив в у представлених конкурсних млинцях багато кулінарних цікавинок.

 

Після конкурсу всі охочі мали змогу зробити світлини із зіркою «Майстер-шефу» та отримати його автограф. Для цього була спеціально облаштована локація. 

Крім того, гості свята могли придбати сувенірну та гастрономічну продукцію.  

Заключний день фестивалю – завтра, 11 лютого. Приходіть! Буде не менш весело та цікаво!

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp