Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді зиму проводжали (ФОТО)

21 лютого 2020 р., 16:26

11-тий фестиваль «Ужгородська палачінта» відлунала у місті «на ура».

Минулого тижня в Ужгороді було не по-зимовому спекотно. А все через те, що містяни та гості краю мали яскраве дозвілля. Традиційний зимовий захід «Ужгородська палачінта» - давно улюблена локація багатьох дорослих та малюків, адже там безапеляційно цікаво всім! Цьогоріч гастрономічний фестиваль був сповнений найрізноманітнішими розвагами: гості свята мали змогу ласувати смачними млинцями, м’ясними смаколиками, та зігріваючими напоями.

{g}

Окрім того, на заході були облаштовані тематичні фотозони, ігровий майданчик для дітей, традиційні безпрограшні лотереї задля допомоги бійцям та азартні змагання з діставанням сміливців на вершину стовпа з призами. А ще у рамках фестивалю відбулися ігри з жиму лежачи «Залізна палачінта». Також гостей заходу розважали вокальними та хореографічними виступами талановиті артисти краю, вражали видовищним вогняним шоу та традиційним спаленням «зимової мари».

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp