Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Карпатські січовики подарували книги дітям (ФОТО)

22 липня 2014 р., 10:38

Дітей потрібно виховувати у правильному руслі.

Активісти СПО "Карпатська Січ" завітали із патріотичною програмою у дитячий оздоровчий табір "Вогник" в с. Оноківці

Вчора січовики відвідали дитячий табір "Вогник", що розташований у с. Оноківці Ужгородського району. Активісти прочитали дітям лекції про історію Закарпаття часів Карпатської України, окремо наголосили на діяльності військового формування "Карпатська Січ" та президента незалежної держави Карпатська Україна Августина Волошина. Дітки таким екскурсом у минуле залишились дуже задоволені, задавали чимало питань.

Також січовики подарували бібліотеці табору книги різноманітної тематики : історичні, математичні, про здоровий спосіб життя, вплив алкоголю та наркотиків на здоров"я, казки тощо, серед яких і "Хроніки Карпатської України", "Героїчний чин Карпатської України".

{g}

Це вже далеко не перший і точно не останній виїзд "Карпатської Січі" у дитячі заклади. Адже саме від дітей залежить майбутнє, а тому виховувати їх треба у правильному руслі, підтверджуючи настанови власним прикладом.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp