Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У зоні АТО загинув боєць, троє поранені - штаб

21 лютого 2018 р., 08:41

Сепаратисти зі 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів неодноразово вели вогонь по позиціях сил ЗСУ в районі населеного пункту Троїцьке.

Сепаратисти з початку доби здійснили вісім обстрілів, внаслідок чого загинув один український військовий, ще троє отримали поранення. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 вівторка, 20 лютого.Так, на луганському напрямку ворог зі 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів неодноразово вів вогонь по позиціях сил ЗСУ в районі населеного пункту Троїцьке.З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти обстрілювали опорні пункти українських захисників Кримського. Поблизу Катеринівки ворог порушував перемир'я з гранатометів.На донецькому напрямку по позиціях сил АТО поблизу населеного пункту Піски противник застосував 82 мм міномети, озброєння БМП і великокаліберні кулемети. Також з мінометів калібру 120 мм сепаратисти вели вогонь по наших укріпленнях біля Ломакиного.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp