Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці ЗСУ відбили атаку під Авдіївкою - штаб

16 жовтня 2018 р., 08:23

У штабі ООС стверджують, що деякі сепаратисти зазнали поранень, однак їх число й характер травм не уточнюється.

Військові Збройних сил України успішно відбили атаку сепаратистів у районі Авдіївки Донецької області. Про це йдеться в повідомленні на сторінці штабу Операції об'єднаних сил у Facebook днем у неділю, 15 жовтня.

"Сьогодні о 5:40… намагалися перевірити на пильність і міцність один з опорних пунктів Об'єднаних сил у районі Авдіївки. Дві групи… будучи повністю впевненими, що приховано висуваються до позицій наших військ, підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролювалося спостерігачем Віталієм Пархомовичем, чергові вогневі засоби готувалися до відкриття вогню. Ще кілька метрів, і командир роти лейтенант Роман Санін дає команду Вогонь. Підготовлений зосереджений вогонь не залишає противнику шансів… і вони спішно відступають", - розповіли в штабі.

При цьому додається, що деякі сепаратисти зазнали поранень, однак їх число і характер травм не уточнюється.

Після відбиття атаки військові ЗСУ перевірили місце бою, щоб остаточно переконатися у відступі противника. Під час перевірки було знайдено ручний кулемет РПК, який за номерним обліком ніколи не перебував у Збройних силах України.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp