Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти з Ужгорода розкажуть все, що вони думають про Маріуполь

26 лютого 2018 р., 16:30

27 лютого студенти з Ужгорода представлять свої медіа проекти про Маріуполь, який ми не знаємо

З 19 лютого у Маріуполі триває програма внутрішнього обміну студентів GOxChange. Протягом цих днів студенти Ужгородського національного університету досліджують нове місто та створюють власні фото-, відео- і текстові медійні проекти про нього. У заключний день програми студенти представлять свої проекти, які б мали зруйнувати або підтвердити стереотипи про місто. Найкращі з них будуть опубліковані у провідних національних та регіональних медіа.

Запрошуємо журналістів на презентацію проектів та заключну зустріч з усіма учасниками програми 27 лютого на 16:00 в Маріупольський державний університет, за адресою вул. Будівельників, 129 (1 корпус, 2 поверх).

Нагадаємо, що протягом минулого тижня студенти мали екскурсії містом, на ММК імені Ілліча, в Маріупольський морський порт та Музей Куїнджі; зустрічались із активними представниками Маріуполя (студрада МДУ, ГО «Центр громадських ініціатив», засновники Платформи «ТЮ» та ін.); вчились створювати візуальні проекти під час воркшопів із медійниками; грали в ігри та вечеряли в приймаючих родинах.

{g}

Програму обміну створено, аби студенти з різних частин країни дізналися більше про українські міста, і тим самим позбулися стереотипів один про одного. У першій програмі обміну беруть участь Ужгород і Маріуполь. Студенти Маріуполя будуть в Ужгороді з 19 по 28 березня. Для всіх учасників програма є безкоштовною. GOxChangeздійснює громадська ініціатива GoEast разом із Маріупольським державним університетом та Ужгородським національним університетом за підтримки European Endowment for Democracy та Міністерства молоді та спорту України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp