Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У МВС прокоментували насильство проти журналістів під Радою

5 березня 2018 р., 08:13

У поліції пообіцяли провести ретельну перевірку щодо насильства по відношенню до журналістів.

Також правоохоронці запропонували постраждалим писати скарги.Щодо інформації про перешкоджання роботі журналістів в поліції відбудеться ретельна перевірка. Про це в суботу, 3 березня, заявив начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє прес-служба МВС України.За його словами, до Печерського управління поліції звернувся журналіст з повідомленням про те, що працівник поліції застосував до нього газовий балончик, а ще двоє представників ЗМІ написали про перешкоджання в соціальних мережах.

"Ми проведемо службову перевірку, матеріали якої будуть направлені в прокуратуру. Моя позиція як керівника поліції Києва: журналісти однозначно мають право і повинні займатися своєю професійною діяльністю. І ніхто, в тому числі поліцейські, не повинні їм перешкоджати. У той же час, ця діяльність не має шкодити проведення поліцейських операцій або слідчих дій", - підсумував керівник столичної поліції.У той же час Міністерство внутрішніх справ запропонувало журналістам, які постраждали вранці 3 березня за зачистці наметового містечка біля Верховної Ради, писати офіційні скарги.Нагадуємо, через ранкову зачистку наметового містечка було порушено дві кримінальні справи щодо перевищення повноважень працівниками правоохоронного органу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp