Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рівіс - про вибух в офісі Товариства угорської культури Закарпаття (ФОТО)

7 березня 2018 р., 08:45

Так вважає Голова облради

Після того, як у Закарпатті неодноразово здійснювалися спроби розхитати ситуацію на міжетнічному ґрунті з метою розсварити українців з угорцями, оперативно спрацювали правоохоронні органи і на сьогодні вже встановлені злочинці, які минулого тижня підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття.

Хочу від себе особисто та від імені депутатського корпусу подякувати працівникам Служби безпеки та Нацполіції, які зробили все можливе для якнайшвидшого розкриття злочинів і притягнення винних до кримінальної відповідальності. Адже лише ефективна робота правоохоронців і невідворотність покарання зможуть попередити подібні провокації в майбутньому.

Разом з головою облдержадміністрації Геннадієм Москалем, ми неодноразово офіційно заявляли, що такі ганебні провокації не матимуть жодного успіху. Навпаки, вони тільки згуртовують представників різних національностей, які віками жили, живуть у будуть жити на Закарпатті в мирі, злагоді й толерантності.

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс

До слова, сьогодні Ужгородський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави двом затриманим у Кропивницькому чоловікам, які підозрюються в підриві офісу Товариства угорської культури Закарпаття в місті Ужгород. Суд обрав 43 і 55-річному жителям міста Кропивницький, затриманим закарпатськими правоохоронцями 4 березня, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.


Схожі новини

Рівіс: «Всі учасники АТО будуть забезпечені земельними ділянками» (ФОТО)
Рівіс - про запровадження страхової медицини на Закарпатті
На розвиток Закарпаття ЄС ередбачається близько 80 мільйонів (ФОТО)
Рівіс: Для охорони, збереження і розвитку Карпат потрібна системна та комплексна державна політика, міжрегіональна співпраця
Самоврядці Закарпаття на Верховині вирішували пріоритетні завдання розвитку громад краю (ФОТО)
Рівіс – угорцям: «Бачу бажання співпраці, і що незабаром разом перерізатимемо стрічку для перших польотів» (ФОТО)
Михайло Рівіс зустрівся з головою Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергієм Комнатним (ФОТО)
На Закарпатті перебуває з офіційним візитом делегація округу Верхня Франконія Німеччини (ФОТО)
Михайло Рівіс: «На Солотвинський солерудник ЄС виділяє три млн євро, але Мінагрополітики…ніяк не дасть погодження» (ФОТО)
Рівіс: Обласна рада у співпраці із облдержадміністрацією зробить усе можливе для того, щоб Закарпаття процвітало

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp