Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві затримали учасників бійки з депутатом

9 березня 2018 р., 18:31

Інцидент стався сьогодні на вулиці Половецькій у Шевченківському районі столиці під час демонтажу незаконних гаражів.

Народний обранець не звертався із заявою про побиття.У Києві правоохоронці затримали сімох учасників зіткнень, під час яких побили народного депутата Юрія Левченка. Про це повідомляє прес-служба МВС у п'ятницю, 9 березня.

"Розпочато кримінальне провадження за хуліганство. У рамках розслідування будуть проведені всі необхідні слідчі дії. Сімох учасників події доставили в управління поліції", - йдеться в повідомленні.Раніше сьогодні депутат Київради Святослав Кутняк повідомив, що Левченка "побили на акції проти незаконної забудови" і його госпіталізували.У поліції повідомили, Левченко і Кутняк намагалися кинути пляшку з горючою сумішшю у працівників благоустрою, які, згідно із приписом, проводили демонтаж гаражів у Шевченківському районі Києва. У результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці.Після цього депутати поїхали з місця події. Із заявою про побиття в поліцію вони не зверталися. Повідомлення від лікарів теж не надходило.Нагадаємо, 8 березня в Києві відбувся марш за права жінок "Досить терпіти". Його учасники вийшли проти гендерної нерівності в Україні. Після закінчення акції було скоєно напад на його учасників. Постраждали п'ять жінок.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp