Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розшукали працівника Тячівського військкомату, якому не сподобалась акція підтримки військових

23 липня 2014 р., 15:21

19 липня у супермаркеті "Барва" невідомий налетів на дітей-волонтерів з претензіями і звинуваченнями у шахрайстві.

Історія з атакою на тячівських волонтерів акції підтримки української армії отримала продовження. Координатор проекту, власкор телеканалу”1+1″ на Закарпатті Наталія Зотова на своїй сторінці у Фейсбуці після чотирьохденного пошуку дізналась про людину, яка напала на учасників акції. Ним виявився працівник місцевого військоммату Лунгу Ігор Васильович.

За її словами, йому не сподобалось те, що дівчата підійшли і попросили підтримати армію, але так і не змогли відповісти, яким чином дійде зібране до бійців у зону АТО. Також він хотів бачити зошит обліку, де все би фіксувалося й записувалося.

Ігор Васильович також не зміг пояснити, чому не викликав міліцію, якщо вважав, що волонтери займаються шахрайством. Так само як і те, чому так довго допитував дітей, замість того, щоби з’ясувати у них, хто може дати відповідь на його питання.

Окрім того, журналістка задала зустрічне запитання: “Як Ігор Васильович уявляє собі бійців у зоні АТО, які в перерві між боями, приймають по накладних печеньки з цукерками, зубні пасти і бинти з зеленками, перераховують їх і звітують, що до них усе надійшло?”. Чіткої відповіді вона не отримала.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp