Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко заявив про нові санкції проти РФ

12 квітня 2018 р., 18:39

Нові антиросійські заходи стосуватимуться оточення президента Росії Володимира Путіна.

Йдеться про економічні обмеження і замороження рахунків.Україна найближчим часом планує ввести новий пакет санкцій проти Російської Федерації, враховуючи американські санкції через втручання РФ у вибори. Про це в четвер, 11 квітня, заявив президент Петро Порошенко у виступі на Київському безпековому форумі, повідомляє Європейська правда.Порошенко підтримав економічні обмеження і рішення про заморожування рахунків оточення Путіна, нещодавно прийняте Вашингтоном. Він зазначив, що Україна планує прийняти аналогічне рішення.

"Я звернувся до відповідних відомств, для підготовки пропозицій. Щоб РНБО підготувала необхідний пакет обмежувальних заходів проти Росії", - заявив Порошенко.Президент, у той же час, вважає, що досі спроби Росії змінити результати виборів не мали успіху."Незважаючи на спроби в Росії втрутитися у вибори, приклад Нідерландів, Франції, Німеччини показує, що виборці підтримують європейські цінності", - заявив він.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp