Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець потребує термінової допомоги! (ФОТО)

13 квітня 2018 р., 20:48

ЛЮДИ, БУДЬМО НЕБАЙДУЖИМИ ДО ЧУЖОГО БОЛЮ!!! СПРАВДІ КОЖНА ГРИВНЯ ВЖЕ ДОПОМОГА ДЛЯ ЦИХ ЛЮДЕЙ!!!

Закарпатець потребує ДОПОМОГИ!  Чоловікові необхідні кошти на щоденне лікування. Мешканець села Лалово, що на Мукачівщині, 41-річний Сергій Гомонай донедавна жив повноцінним життям: разом з цивільною дружиною виховували донечок Анастасію (9років)і Тетяну(7років). На життя заробляв періодичними підробітками, так і забезпечував родину. Однак, у нелегке, але щасливе сімейне життя Сергія втрутилася хвороба, яка затьмарила всі плани на майбутнє. У березні минулого року чоловіку стало зле: він відчув біль симптоматично схожий на удар по голові і втратив свідомість. 

Лікарі діагностували Сергієві Івановичу САК., що ймовірно виник внаслідок МА передньої сполучної артерії. Протягом 4 тижнів закарпатець лікувався у Мукачівській ЦРЛ. Мати, Ірина Василівна(67років), як могла лікувала сина на мізерну пенсію (близьких та рідних, які могли б фінансово допомагати немає) На жаль, хвороба нагадала про себе знову. 

Цьогоріч Сергію Івановичу діагностували субарахноїдальний крововилив з цефалічним синдромом. Підозра на мішковидну аневризму передньої сполучної артерії. 10 квітня закарпатця прооперували у відділенні нейрохірургії обласної лікарні ім. А. Новака. Родина Сергія Івановича щодня витрачає на його лікування 500-1000 гривень. Наразі чоловік знаходиться в післяопераційному стані та потребує нашої посильної допомоги!!! Матір-пенсіонерка, невеликих коштів якої вже не вистачає аби оплатити проведену операцію, не те що подальше лікування, благає про допомогу небайдужих людей. Йдеться про щоденні обов'язкові витрати... 

{g}

Адже лікарня не виділяє необхідні медикаменти та предмети особистої гігієни. Сестра Сергія Івановича заробляє на життя за кордоном (допомагає як може), але оскільки оплачує ще й навчання доньки – не може виділити на лікування брата більше коштів. Родина Сергія Гомоная щиро просить небайдужих людей допомогти чоловікові одужати, адже він так мріє знову бачити як зростають його доньки, і жити повноцінним життям! ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО ЦЕ РАЗОМ І В КОЖНОГО НА ДУШІ СТАНЕ ТЕПЛІШЕ... Для нас одна невипити кава - для них ще один крок до одужання і повноцінності!!! Адже мати буде вдячна за кожну українську гривню... МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ ПЕРЕРАХУВАВШИ НАВІТЬ НЕЗНАЧНУ СУМУ!!! 

КАРТА ПРИВАТ БАНКУ: 4149 6293 9364 5353 Гомонай Анжела Іванівна.

Карта зареєстрована на сестру, оскільки Сергію відкрити карту зараз немає змоги(він не транспортабельний), а мати отримує пенсію через пошту... 0508407652 (мати - Ірина Василівна) 

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp