Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Благодійний фонд сім”ї Ровт підсилив оперативність мукачівської міліції (ФОТО)

26 липня 2014 р., 12:43

Мукачівський міськвідділу міліції отримав подарунок "на колесах".

Днями Мукачівський міський благодійний фонд сім”ї Ровт за сприяння санаторію “Термал Стар” в особі його керівника Ярослава Анталовського вручив начальнику Мукачівського міськвідділу міліції Віталію Шимоняку ключі від нового мікроавтобуса. 

Ярослав Анталовський привітав правоохоронців із поповненням автомобільного парку і зазначив: "Усім потрібна оперативна і надійна міліція. Не секрет, що думка населення про роботу міліції багато в чому залежить від оперативності реагування на скоєні правопорушення та їх своєчасне припинення". 

- Без технічних засобів сьогодні міліція не може виконати ті функції, які на неї покладаються, тому поповнення автопарку автомобілем, я думаю, підсилить надійність і оперативність правоохоронців, - зазначає начальник міліції Віталій Шимоняк. Даний мікроавтобус марки «Газель» переданий у користування черговій частині Мукачівського міськвідділу міліції для того, щоб правоохоронці дієво та швидко могли реагувати на ті чи інші прояви злочинності. Слід відмітити, що Мукачівський міськвідділ міліції обслуговує територію м.Мукачева та Мукачівського району, кількість населення разом cтановить 189 тисяч чоловік. 

У Мукачівському районі - 88 населених пунктів, це найбільший район в області. За добове чергування один автомобіль чергової частини міськвідділу міліції проїжджає 350-500 км, в залежності від кількості повідомлень громадян. 

Також мукачівським правоохоронцям подарували два комп′ютери.
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp