Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці ужгородського коледжу культу та мистецтв «підковані» правилами безпеки життєдіяльності

23 квітня 2018 р., 16:25

Для того, аби підлітки знали та дотримувалися елементарних правил безпеки життєдіяльності, фахівці ДСНС відвідують з профілактичними заняттями усі навчальні заклади краю.

 Сьогодні, 23 квітня в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, ужгородські  рятувальники провели пізнавальний захід в Ужгородському коледжі культури та мистецтв. Усе дійство відбувалося на подвір’ї навчального закладу.

Фахівець Ужгородського міськрайонного відділу, Іоанна Усенко, розповіла наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил і до яких непоправних наслідків призводить нехтування ними, також нагадала як користуватися вогнегасником у разі виникнення пожежі.

Поступово від теорії перейшли до практичної частини, яка є найцікавішою для підростаючого покоління. На подвір’я коледжу приїхав пожежний автомобіль MAN. Під час показу спецтехніки підлітки із неабиякою зацікавленістю розглядали автомобіль та аварійно-рятувальне обладнання, на якому вогнеборці щодня виїхжають на ліквідацію надзвичайних ситуацій та подій. Також всі бажаючі мали змогу загасити умовну пожежу за допомогою подачі води в осередок горіння.

Життя і здоров’я дітей – одні з головних пріоритетів у роботі фахівців Служби порятунку. Тому для запобігання трагічних подій рятувальники і надалі проводитимуть просвітницьку роботу серед вихованців різних навчальних закладів.








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp