Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Закарпатті фермери урожай бережуть (ВІДЕО)

2 травня 2018 р., 13:35

Рятують як можуть

Підтоплені поля для місцевих мешканців вже звична проблема. На Виноградівщині, у селі Велика Копаня кожного року висаджені ранні овочі ідуть під воду через старі берегоукріплення. Місцеві мешканці кажуть, ріки іноді так замулюють ґрунт, що навіть не можливо висадити розсаду.

Проблеми з поривами дамби людям доводиться вирішувати самостійно, часто вони підсипають береги річок, що вберігає урожай. Так цього року насип, який зробили жителі населеного пункту, вже допомагає.

В першу чергу необхідно очистити русла річок, тому що через засмічення стаються пориви дамби, – так прокоментували ситуацію у Зарічанській сільській раді. Через таку проблему люди кожного року висаджують ранні овочі пізніше за інших, іноді навіть доводиться пересіювати поля. З цієї причини на ринках Закарпаття сьогодні небагато кабачків, капусти та редиски і вони дорого коштують.

Деталі - у сюжеті каналу "Сіріус":



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp