Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні продаж б/у автомобілів зріс на 85%

8 травня 2018 р., 08:15

Найбільша кількість імпортного секонд-хенду припадає на автомобілі Volkswagen, Renault і Škoda.

В Україні первинні реєстрації вживаних легкових автомобілів у січні-квітні поточного року зросли на 85% порівняно з тим же періодом 2017 року - до 25,2 тисячі одиниць. Про це повідомляє асоціація Укравтопром у понеділок, 7 травня.

При цьому у квітні первинну реєстрацію пройшли 6,5 тисяч б/у авто, що на 44% перевищило показник квітня-2017, тоді як реєстрації нових авто зросли тільки на 5% - до 6,8 тисячі."Активному поповненню національного автопарку б/у іномарками сприяє дія знижених акцизів на імпорт таких легкових автомобілів, під які в цьому році потрапляють машини віком до 8 років", - йдеться в повідомленні.Найбільша кількість імпортного секонд-хенду припадає на автомобілі Volkswagen, яких у квітні було зареєстровано 1004 одиниці, що склало 62% від загального обсягу реєстрацій таких авто (з урахуванням нових).На другій позиції Renault з результатом 888 б/у авто - на 31% більше, ніж нових авто цієї марки.Автомобілі з пробігом марки Škoda отримали 592 реєстрації, що на 54% більше, ніж нові; старих авто Ford було зареєстровано 485 одиниць - дві третини від загальної кількості квітневого обсягу продажу марки.Замикає п'ятірку б/у лідерів Opel, яких було зареєстровано 349 одиниць проти 16 нових.Раніше повідомлялося, що в січні-квітні 2018 року в Україні зріс продаж нових комерційних автомобілів майже на 25% порівняно з аналогічним періодом 2017 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp