Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мексиці за кілька днів вбили понад 60 людей

26 травня 2018 р., 17:26

У ряді випадків вбивці залишали поруч з тілами вбитих жертв так звані "наркопослання" з погрозами на адресу конкурентів.

Штат Гуанахуато є предметом спору декількох наркокартелів.Хвиля насильства захлиснула в останні дні мексиканський штат Гуанахуато - в різних його муніципалітетах вбито як мінімум 62 людини.

Як зазначає портал Periodico Correo, найгучнішим стало виявлення 25 травня 11 убитих на вулиці міста Саламанка. Тіла восьми жертв були розчленовані і упаковані в чорні пластикові пакети.Також виділяється вбивство десяти чоловік в середу і четвер в місті Селайя, п'ять жертв були застрелені в ресторані під час обіду, включаючи господаря закладу. Четверо були застрелені в місті Ірапуато в ніч на четвер.У ряді випадків вбивці залишали поруч з тілами жертв так звані "наркопослання" з погрозами на адресу конкурентів.Штат Гуанахуато є предметом спору декількох наркокартелів за контроль над територією.Раніше на південному заході Мексики біля міста Тістл в штаті Герреро в кузові вантажівки виявили тіла дев'яти чоловіків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp