Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Міжгірської РДА постраждав від рук протестувальників

30 липня 2014 р., 18:41

Розгніваний мітингувальник прорізав посадовцю колесо.

Про це повідомив голова Міжгірської РДА Андрій Шекета на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

- Результат вчорашніх вуличних гамірних акцій в Синевирі. Кілька сотень жінок в кількох місцях перекрили дорогу вночі, а враховуючи, що дорога є практично тупикова і веде тільки до інших двох сіл Негровець і Колочава, то дорогу перекрили або для земляків або сусідів. Частина жителів того ж Синевира не змогли потрапити до своїх домівок чи до родичів.

Пояснення голови РДА і сільського голови, в одній точці збору, начальника міліції і заступника воєнкома в іншій трохи збили емоції, але майже до ранку люди ще знаходились на вулиці. Біля другої ночі на весілля яке проходило в селї почали підтягуватись чоловіки, які попередньо втікли в гори.

Зранку я виявив, що поки спілкувався з людьми і щось намагався їм пояснити (доки в мене не сів голос) якась паскуда прорізала мені колесо на авто. Зранку біля 8 виїжджав із Синевира (прийшлось залишитись там на ніч) вже всі вулиці були вільні. Сьогодні там збори села, може зрозуміють що всі на місці і ніхто нікого не забрав то буде спокійніше. Одним словом інформаційний дурдом.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp