Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгір’я: колишній начальник поліції втік з місця злочину

19 жовтня 2018 р., 09:15

Який вчинив наїзд на жінку.

Про резонансну ДТП в Міжгір’ї інформує правозахисник Роман Келемен на своїй сторінці у мережі Фейсбук. 
Вчора в обід колишній начальник райвідділу міліції Палканін рухаючись по центру міста збив власним автомобілем жінку 1940 року народження на прізвище Шовак.
Як стверджують очевидці ДТП, що екс-начальник був в сильному алкогольному сп’янінні та покинув місце ДТП. 
Жінка знаходиться у важкому стані в реанімаційному відділені. Поліцейські відділку поліції Міжгір’я не затримали порушника ДТП щоб зафіксувати факт сп’яніння і навіть його син, який є поліцейським забрав автомобіль, який знайшли припаркованим біля районної лікарні і сховав. А сам екс-начальник взагалі виїхав за межі області. Рідні потерпілої бабусі обуренні такими діями поліцейських міжгірського відділку поліції та бездіяльністю органів прокуратури.
Екс – начальник міліції Палаканін рік тому вже вчиняв злочин за ст.296 ч.3, де він з групою осіб наніс тяжкі тілесні ушкодження двом громадянам, але Міжгірська прокуратура всіляко перешкоджає розслідуванню даного кримінального правопорушення , а потерпілих всіляко залякують. Потерпілі звертались в органи прокуратури про тиск на них з боку підозрюваних але як бачимо, що безкарність породжує ще більше зло і постає питання доки процесуальні прокурори будуть ховати злочини екс-начальника поліції, – зазначає Роман Келемен.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp