Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Названо найнебезпечніші країни для жінок

27 червня 2018 р., 08:20

Індія показала високий рівень небезпеки для жінок, адже там нерідкі випадки обливання кислотою, існує практика операцій на жіночих статевих органах, дитячі шлюби і фізичне насильство.

Індія посіла перше місце в списку найбільш недружніх до жінок країн через високий ризик сексуального насильства і рабської праці. Звіт був опублікований 26 червня фондом The Thomson Reuters.
Країна показала високий рівень небезпеки для жінок через культурні традиції. В Індії нерідкі випадки обливання кислотою, існує практика операцій на жіночих статевих органах, дитячі шлюби і фізичне насильство. У тому ж дослідженні, проведеному сім років тому, Індія займала четверте місце.
"Індія проявила повну зневагу [правами] жінок: зґвалтування, в тому числі і в шлюбі, сексуальні напади і переслідування, жіночий інфантицид нікуди не зникли", - повідомив фонду Thomson Reuters Манджунат Гангадхар, чиновник уряду штату Карнатака в Індії.
Слідом за Індією йдуть Афганістан, Сирія, Сомалі, Саудівська Аравія, Пакистан, ДР Конго, Ємен, Нігерія і США. США стали єдиною західною країною в списку найгірших для жінок країн через рух MeToo, що з'явився в 2017 році і показав високий рівень насильства в кіноіндустрії.
В опитуванні брали участь 550 експертів з прав жінок, які оцінювали внесок країн в рішення проблем, пов'язаних з насильством і дискримінацією.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp