Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як не стати жертвами вогню

17 липня 2018 р., 16:55

Жителям Міжгір’я розповіли рятувальники

17 липня рятувальники ініціювали проведення пожежно-профілактичного відпрацювання житлового сектору та об’єктів на території Міжгірської селищної ради.

Захід розпочався із наради у приміщенні селищної ради, куди на запрошення рятувальників прибули представники органів місцевого самоврядування, освіти, соціальної служби, житлово-комунального господарства, районної лікарні та правоохоронці.

Працівники Міжгірського районного відділу у формі виступу ознайомили присутніх з оперативною пожежною обстановкою в районі та розповіли, яких заходів слід вживати, аби не допустити появи вогню у помешканні. Зважаючи на літній пожежонебезпечний період, фахівці ДСНС нагадали базові рекомендації щодо поведінки в лісі та на природі, а також під час відпочинку біля водойм. Окремо зупинилися й на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Після цього, розділившись на групи, рятувальники обійшли місця масового перебування людей, а саме: автобусні зупинки, магазини, крамниці, аптечні пункти тощо. Працівники ДСНС оглянули приміщення на наявність вогнегасників і перевірили справність електричної мережі. Рятувальники надали підприємцям загальні рекомендації щодо уникнення пожеж на підпорядкованих їм об’єктах.

{g}

Також здійснили обхід приватних помешкань громадян, особливу увагу приділяючи соціально незахищеним верствам населення. Головними темами для розмов, традиційно, стали дотримання правил пожежної безпеки при користуванні електричними приладами, відкритим вогнем і порядок дій у випадку виникнення загорання. Для того, аби інформація запам’яталась, роздали краянам листівки.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp