Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ виявила два арсенали зброї та боєприпасів (ФОТО)

24 серпня 2018 р., 15:00

Співробітники Служби безпеки України виявили в Києві та в Закарпатській області арсенали зброї та боєприпасів.

Правоохоронці встановили, що житель одного з населених пунктів Закарпаття під «замовлення» вдосконалював бойову зброю. Підготовлений до продажу «товар» зловмисник поштою переправляв до столиці своєму спільнику.

{g}

Засоби ураження зловмисники зберігали за місцем проживання та у гаражах.

Оперативники спецслужби затримали мешканця Києва під час отримання чергового поштового відправлення. Другого фігуранта провадження співробітники СБУ затримали в одному з районів Закарпатської області.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях та гаражних приміщеннях затриманих правоохоронці виявили пістолет-кулемет УЗІ з глушником, дві рушниці, бойову гвинтівку з глушником, чотири пістолети Макарова, пістолет-револьвер, чотири пістолети іноземного виробництва, елементи для переобладнання вогнепальної зброї, інші засоби ураження та велику кількість набоїв різного калібру. Вилучену зброю направлено на експертизу.

В рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчо-оперативні заходи.

Операція з викриття зловмисників проводилась співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області спільно з військовою прокуратурою.


Прес-центр СБ України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp