Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відкриють кінотеатр мереж "Multiplex"

8 вересня 2018 р., 10:00

Кінотеатри "Multiplex" це високоякісна акустика, та якість зображання.

Засновників мережі "Multiplex" найбільше привабило те, що в Ужгороді завжди дуже багато туристів та гостей міста плюс велика кількість населених пунктів. 

Повідомив комерційний директор і акціонер мережі кінотеатрів "Multiplex" Віталій Писаренко.

"Multiplex" це найбільша мережа кінотеатрів в Україні, з величезною кількістю залів, занували її у 2003 році. "Multiplex" це одна з найбільших мереж кінотеатрів на сьогодні, яка займає 36 % ринку. На рахунку мережі кінотеатрів "Multiplex" 131 зал в 24-х кінотеатрах в найбільших містах України. Кінотеатри мережі "Multiplex" загалом розташовані в торгових центрах.

Мережи кінотеатрів "Multiplex" завжди забезпечують тільки найкращу акустику та найвижчу якість зображання.

Віталій Писаренко наголосив, - кінотеатри "Multiplex" насамперед відкриваються в містах, де кількість населення становить від 250 000 жителів, та мережа компанії "Multiplex" попри все ризикнула і відкрила кінотеатр в Ужгороді, де кількість населення знано менша за 250 000. Найголовнішими аргументами стало, те, що Ужгород має багато населених пунктів навколо і постійно велику кількість туристів та гостей міста.

Джерело: "Бізнес-Ужгород"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp