Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Евеліна Самсончик покинула Будинок моди CHANEL

5 серпня 2014 р., 16:24

Всесвітньо відома ужгородка розірвала ексклюзивний контракт, підписаний з Карлом Лагерфельдом.

Молода і прекрасна ужгородка Евеліна Самсончик розірвала трирічний контракт з Будинком моди CHANEL. 

Цікаво, що дівчина сама виступила ініціатором розриву – Будинок моди не відпустив дівчину на навчання, але ж вона закінчує 4 курс університету і їй потрібно здавати державні іспити. Зваживши всі за і проти, Евеліна зробила ставку на своє навчання й освіту, позбувшись того, про що інші манекенниці не сміють навіть мріяти, адже відомо, що Карл Лагерфельд у своєму житті такий контракт підписував всього три рази: з французькою акторкою Кароль Буке, британською моделлю Кейт Мосс та з нашою Евеліною Самсончик. Контракт Евеліни повинен був діяти ще як мінімум два роки. 

Ужгородка була улюбленицею дизайнера, який створив для неї новий стиль. Зазначимо, що сторони не стали виносити сміття з Будинку моди. Криків у пресі, взаємних звинувачень, що знищують, не було. Навпаки і одна і друга сторона розповіли як їм добре співпрацювалось, та все минуло. Хоча, думаю, що все одно чутки, і версії, як це зазвичай буває у люблячому плітки світі моди, будуть рости. Та лишимо пліткарям їхню «чорну роботу» і побажаємо нашій землячці успіхів у всьому, за щоб вона не бралася. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp