Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Штаб ООС заявив про провокації в Горлівці

24 вересня 2018 р., 09:20

Військові повідомили про провокаційні обстріли з боку сепаратистів для того, щоб скомпрометувати ЗСУ.

Прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в Facebook повідомив, що в неділю, 23 вересня, сепаратисти здійснили провокаційний обстріл житлового сектора Горлівки, звинувативши в цьому Збройні сили України.

Відзначається, що сепаратистські ЗМІ оприлюднили інформацію про нібито обстріли Збройними силами України житлового сектора Горлівки, внаслідок чого було пошкоджено 12 будинків.

Українські військові підтвердили факт обстрілу, але підкреслили, що він вівся з боку супротивника з метою "скомпрометувати Збройні сили України, поклавши на них відповідальність за порушення режиму припинення вогню, недотримання Мінських домовленостей і завдання шкоди цивільному населенню".

Крім того, за інформацією штабу, в неділю, 23 вересня, в Авдіївці сепаратисти обстріляли працівників підприємства Вода Донбасу, які займалися ліквідацією пошкоджень Південно-Донбаського водогону.

Як зазначається, роботи були припинені, а цивільні працівники евакуйовані. Без подачі води залишилися Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Курахово, Павлопіль, Селідово та Волноваха.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp