Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко й Ердоган проводять зустріч у Стамбулі

3 листопада 2018 р., 18:15

Порошенко і Ердоган зустрічаються в палаці Buyuk Mabeyn у Стамбулі.

У Стамбулі почалася зустріч президентів України і Туреччини Петра Порошенка і Реджепа Таїпа Ердогана.

У палаці Buyuk Mabeyn у Стамбулі почалася зустріч президента України Петра Порошенка і глави Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Про це в суботу, 3 листопада, повідомляє прес-служба глави держави.

"Радий зустрічі із Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Дуже важливо, що ми підтримуємо регулярні і плідні контакти з керівництвом Турецької Республіки", - написав Порошенко у Twitter.

Зазначено, що після спілкування глав двох держав відбудеться Сьоме засідання Українсько-турецької стратегічної ради високого рівня під головуванням Порошенка й Ердогана.

"За результатами переговорів заплановано підписання двосторонніх документів", - анонсували в адміністрації українського президента.

Раніше президент Петро Порошенко і Вселенський патріарх Варфоломій підписали угоду про співпрацю та взаємодію між Україною і Вселенським патріархатом.

Також повідомлялося, що президент Петро Порошенко в ході візиту до Туреччини отримав ступінь почесного доктора Стамбульського університету.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp