Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові провели благодійний аукціон

8 листопада 2018 р., 13:15

Задля доброї мети

У творчій студії «New Art» у Виноградові відбувся аукціон із продажу дитячих картин. Усі виручені кошти, а це понад 8 тисяч гривень, маленькі автори передали притулку для тварин «Дай лапу, друже».

Аукціон традиційно пройшов упереміш із музичними номерами, депутат міськради Святослав Гал дотепно й яскраво представив мистецькі твори, ціна яких інколи сягала півтисячі гривень. Співороганізатор акції Наталія Вейконь подякувала всім, хто підтримав цю подію, і назвала прізвища юних учасників.

Нині у «Дай лапу, друже» близько сотні котів і собачок. Понад півтори сотні чотирилапих за рік знайшли собі господарів. У притулку вдячні за надану допомогу, яка йде на придбання вакцин та протигельмінтних засобів (від глистів), ліків, рукавиць, шприців і всього іншого, що використовується майже щодня і швидко закінчується. Крім коштів, притулок особливо потребує небайдужих волонтерів.

Василь Горват, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp