Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Туреччина розпочне серійне виробництво нових танків

10 листопада 2018 р., 09:03

У Туреччині випустять одну тисячу танків Altay.

Проект оцінюється в 25-30 млрд доларів і розрахований на 20 років.У Туреччині підписаний контракт на серійний випуск нових танків Altay. Церемонія відбулася в Анкарі, повідомляє Анадолу в п'ятницю, 9 листопада.

Підписи під документом поставили представники Секретаріату оборонної промисловості, Генштабу ЗС Туреччини і компанії BMC.

Глава Секретаріату оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір заявив, що виробництво танків Altay знизить залежність країни від поставок оборонної продукції з-за кордону.
Очікується, що Аltay стане провідною бойовою одиницею Збройних сил Туреччини на суші і внесе істотний внесок в забезпечення обороноздатності країни.
Відповідно до контракту, BMC розпочне серійне виробництво 250 танків. У перспективі в Туреччині випустять одну тисячу танків Altay. Проект оцінюється в 25-30 млрд доларів, і його планується реалізувати за 20 років.
Нагадаємо, цього тижня ЗМІ повідомили, що Україна купить турецькі ударні безпілотники Bayraktar TB2 виробництва компанії Baykar Makina. Відповідна угода була нібито підписана під час візиту президента Петра Порошенка 3-4 листопада в Туреччину.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp