Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Побиття Найєма: нардеп вимагає три мільйони компенсації

14 листопада 2018 р., 09:10

Нардеп вимагає компенсувати йому матеріальну і моральну шкоду за побиття в центрі Києва навесні.

Народний депутат Мустафа Найєм вимагає через суд відшкодувати йому матеріальну і моральну шкоду з трьох іноземців, які є фігурантами справи про його побиття. Про це у вівторок, 13 листопада, повідомив адвокат підозрюваних Олег Іщенко, пише Страна.

Відзначається, що нардеп оцінив витрати на курс лікування і на отримання правової допомоги в 50 тисяч гривень. А крім того, він заявив про моральну шкоду на 3,2 млн грн сумарно до підозрюваних у справі про його побиття.Найєм зазначає, що в результаті бійки на Бессарабці, були принижені його честь, гідність, престиж і ділова репутація як народного депутата. Крім того, парламентарій поскаржився на значні моральні переживання."Всі ці обставини у вигляді погіршення стану здоров'я, псування моєї репутації, в тому числі як народного депутата, завдають мені душевного болю і страждання за несправедливість, проявлену відносно мене, неповага з їхнього боку мінімальних норм моралі і правил поведінки, що вилилося в відкрите побиття за висловлені зауваження та прохання бути людьми", - зазначено в позові.Інформацію про позов підтвердив брат нардепа і адвокат Масі Найєм. За його словами, позов про компенсацію - це тільки частина претензій до нападників.Нагадаємо, напад на Найєма стався 30 квітня в центрі Києва. Затримано трьох підозрюваних, їм обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Ще одному нападнику повідомили про підозру заочно, він ховається на території Азербайджану, який відмовив Україні в його екстрадиції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp