Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівщина: у селі відновили школу мистецтв (ФОТО)

23 листопада 2018 р., 14:15

Відновлено дитячу школу мистецтв.

У селі Пийтерфолво, що на Виноградівщині, за фінансової підтримки уорського уряду і громадських організацій Угорщини була відновлена дитяча школа мистецтв.

В урочистостях приймали участь Latorcai Янош - віц-президент угорського уряду, Молнар Далма - директор фонду "Разом за всіх", Грежа Іштван - уповноважений міністра, Барта Йозеф - заступник голови Закарпатської обласної ради, Dánics Єва - заступник голови Виноградівської районної ради, Бугайла Йозеф - генеральний консул Угорщини у місті Ужгород, Szilágyi Матяш - генеральний консул Угорщини у місті Берегово та інші.

Всі вони говорили про те, що незваючи на швидке розповсюдження глобальних тенденцій по всьому світі, народам і національностям Європи, в тому числі й закарпатським угорцям, потрібно зберегти старі традиції і розвивати свою культуру. В новому будинку у Пийтерфолво є для цього всі можливості.

На урочистостях вихованці навчального закладу тривалий час виступали.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp