Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українські прикордонники знову потрапили під кулі

10 серпня 2014 р., 17:00

На українсько-російському кордоні лунали постріли

.У Держприкордонслужбі зазначають, що українську територію 9 серпня шість разів обстріляли з території РФ.

9 серпня з території Російської федерації тривали обстріли прикордонних позицій і населених пунктів України, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, вчора були здійснені обстріли відділу прикордонної служби Амвросіївка Донецької області.

Зокрема, з 13.00 до 13.10 9 серпня був здійснений артилерійський обстріл території України з території РФ в напрямку Марфінка (РФ) - Петропавлівка (Укр.).

Після завершення обстрілу прикордонний наряд спостерігав по території Росії (до 4 км від лінії кордону) рух 4 одиниць військової техніки в тил РФ.

Крім того, з 13.00 до 13.45 9 серпня був артилерійський обстріл у напрямі Марфінка (РФ) - Амвросіївка (Укр.).
Вже з 13.19 до 13.22 9 серпня обстріляли територію України з території Росії з РСЗВ БМ-21 Град на напрямку Селезнівка (РФ) - Амвросіївка (Укр.).

"О 13.19 09.08.2014 року здійснено 1 залп із системи залпового вогню БМ-21 Град в напрямку Марфінка (РФ) - Амвросіївка (Укр.). Близько 14.00 з н.п. Дібрівка (РФ) вівся вогонь із САУ (Самохідна артилерійська установка) або танка по н.п. Дякове (Луганська обл.)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у відомстві повідомили, що з 21.00 до 21.20 з території РФ (з району н.п. Маноцький) здійснювався артилерійський обстріл прикордонних позицій (Луганська обл.).
Втрат серед персоналу Держприкордонслужби вдалося уникнути, повідомляє прес-служба.
Як повідомлявКореспондент.net, раніше в Держприкордонслужбі заявили, що 10 серпня два російські вертольоти Мі-24 порушили повітряний простір України поблизу Красної Талівки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp