Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Командир захоплених українських кораблів не визнав провину - адвокат

12 грудня 2018 р., 09:05

Денис Гриценко заявив російському слідчому, що не визнає свою провину і злочинцем себе не вважає.

Командир групи українських кораблів Денис Гриценко, захоплених російськими військовими в Керченській протоці біля анексованого Криму, не визнає провину в "незаконному перетині кордону РФ".Про це сказав адвокат українця Микола Полозов, повідомляє Інтерфакс у вівторок, 11 грудня."Сьогодні я нарешті зустрівся з Денисом Гриценком, який заявив, що не визнає свою провину і злочинцем себе не вважає", - розповів адвокат.

Полозов зазначив, що коли російський слідчий запропонував його підзахисному провести допит, то Гриценко "написав, що вважає себе військовополоненим і відмовився від дачі будь-яких свідчень".За словами адвоката, Гриценко здійснював загальне командування захопленими українськими суднами."На моє запитання Денис сказав, що в Криму, під час затримання, до нього силу не застосовували. Також не було застосовано сили і з боку спецназу, який етапував. У Москві, сказав він, також тиску не чиниться, ставляться з повагою", - зазначив Микола Полозов.Нагадаємо, 25 листопада спецназ РФ захопив три українські кораблі в Керченській протоці. В результаті атаки були затримані 24 українських моряки, шість з яких отримали поранення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp