Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Єгипті обмежили продаж жовтих жилетів

12 грудня 2018 р., 08:06

Дилерам промислового обладнання було дано вказівку не продавати жовті жилети покупцям.

Влада Єгипту обмежила продаж жовтих жилетів на тлі побоювань, що противники чинної влади можуть спробувати скопіювати французькі протести в річницю повстання проти Хосні Мубарака в 2011 році, яку відзначатимуть наступного місяця. Про це повідомляє The Guardian у вівторок, 11 грудня.

Представники служби безпеки і роздрібні продавці заявили, що дилерам промислового обладнання було дано вказівку не продавати жовті жилети покупцям і обмежити комерційну діяльність перевіреними компаніями, але тільки після отримання дозволу поліції.Тим, хто не послухається, загрожують покаранням, але не уточнюють, яким саме.Шість рітейлерів у центрі Каїра заявили, що більше не продають жовті жилети - два магазини не пояснили причину такого рішення, чотири інших заявили, що продавати жилети заборонила їм поліція."Здається, вони не хочуть, щоб хтось робив те, що роблять у Франції", - сказав один з рітейлерів."Поліція прийшла сюди кілька днів тому і сказала нам припинити продавати їх. Коли ми запитали чому, вони відповіли, що діють за вказівкою", - сказав інший продавець.Обидва говорили на умовах анонімності, побоюючись репресій, відзначає видання.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp