Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У мешканця Виноградівщини знайдено наркотики

13 грудня 2018 р., 18:00

На Закарпатті чергова "атака" норкотиків.

Під час обшуку будинку мешканця Виноградова поліцейські знайшли наркотичні речовини. За фактом їх зберігання в поліції розпочали слідство, вилучене направили на експертизу.

Вчора, 12 грудня, поліцейські Виноградівського відділення провели санкціонований судом обшук у помешканні 43-річного місцевого жителя. Під час огляду правоохоронці виявили поліетиленові пакетики з вмістом речовини, ймовірно наркотичної, білого та сірого кольору та електронні ваги.

Відомості за фактом зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують походження знайденого. Згідно з санкцією статті, такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років. Вилучені речовини поліцейські направили на експертне дослідження, слідство у справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp