Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородській школі вже панувало свято (ФОТО)

28 грудня 2018 р., 12:05

Там Новий рік вже настав

Сьогодні в Ужгородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3 із поглибленим вивченням англійської мови за доброю традицією напередодні різдвяно-новорічних свят відбулося вручення подарунків від «Таємного Санти».

П’ятий рік поспіль за ініціативи учнівського самоврядування класи обмінюються подарунками. Як – визначають попереднім таємним жеребкуванням.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, завітавши на свято до школи, привітав із прийдешніми Новим роком та Різдвом і передав проектор та мультимедійну дошку, які закупило управління освіти на виконання сесійних рішень депутатів міськради.

Директор школи Світлана Фесенко подякувала за подарунок і відзначила, що такий мультимедійний комплекс є необхідним для сучасногоу освітнього процесу.

Подарунки – власноруч зроблену учнями скарбничку та значок школи – подарували й Ужгородському міському голові. Педагоги й учні побажали міській владі побільше нових ідей для розвитку Ужгорода та можливостей для їх втілення.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp