Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибух на трубопроводі в Мексиці: кількість загиблих зросла до 89

25 січня 2019 р., 10:03

Кількість загиблих внаслідок вибуху на трубопроводі в Мексиці зросла до 89 осіб, у лікарнях залишається 51 постраждалий.

У Мексиці кількість загиблих під час вибуху на трубопроводі зросла до 89 осіб. Про це в понеділок, 21 січня, заявив міністр охорони здоров'я країни Хорхе Алькосер, повідомляє РІА Новости.Зокрема, на прес-конференції в Мехіко він зазначив, що в лікарнях залишається 51 постраждалий внаслідок вибуху. У той же час, двоє були відправлені в госпіталь американського міста Галвестон у Техасі.

Раніше кількість загиблих внаслідок вибуху на трубопроводі в Мексиці зросла до 85 осіб.

Нагадаємо, потужний вибух і пожежа сталися 18 січня на великому трубопроводі Туспан-Тула в штаті Ідальго в момент, коли сотні людей крали бензин.Мексиканська державна нафтова компанія Pemex офіційно підтвердила, що вибух на трубопроводі став результатом незаконної врізки. Люди прийшли до місця витоку або навмисної врізки з каністрами і бідонами та наповнювали їх, коли стався вибух.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp