Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: У Супрун є громадянство України

6 лютого 2019 р., 08:33

Глава держави запевнив Супрун у підтримці і підкреслив, що сам дав їй українське громадянство.

Президент Петро Порошенко заявляє, що у відстороненої судом з посади в.о. Міністра охорони здоров'я Уляни Супрун є громадянство України, надане його указом. Про це він сказав на прийомі компаній-членів Американської торгової палати в Україні у вівторок, 5 лютого, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Хочу підкреслити і нагадати, що питання громадянства належить до виключної компетенції Президента України. У мене недавно була зустріч з пані Уляною і підкреслюю: пані Уляна є громадянкою України відповідно до указу, який підписав Президент України Петро Порошенко про надання їй українського громадянства. Крапка", - сказав Порошенко.Він також запевнив Супрун у підтримці. "Я хотів би висловити свою позицію як Президента щодо сьогоднішнього судового рішення. Хочу підкреслити, що я, як Президент, коментувати рішення суду, згідно із законом, не маю права. Хочу підкреслити, що пані Супрун має повну підтримку Президента України", - сказав він.Як повідомлялося, Окружний адмінсуд Києва ухвалив рішення про тимчасову заборону Уляні Супрун виконувати повноваження Міністра охорони здоров'я у зв'язку з наявністю в неї іноземного громадянства і перевищенням термінів перебування на цій посаді людини, яка не має українського громадянства.У Кабміні вже повідомили, що рішення суду по Супрун буде оскаржене і буде подана скарга до Вищої ради правосуддя. У МОЗ також почали консультуватися з юристами.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp