Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Миколаєві наркоман намагався підірвати будинок

13 лютого 2019 р., 21:35

Поліція затримала зловмисника.

Чоловік пошкодив газову трубу в квартирі багатоповерхівки та повідомив про це в поліцію. Однак правоохоронців, які прибули, пускати відмовлявся.

Поліцейські Миколаєва в середу, 13 лютого, затримали місцевого жителя, який намагався підірвати багатоповерховий житловий будинок по вулиці Новобузькій, 93, в якому проживав, повідомляють Новости N.

Зловмисник сам подзвонив правоохоронцям і розповів, що має намір газом підірвати будинок і вже перерізав трубу газопроводу.

На місце виїхали рятувальники, вибухотехніки, правоохоронці, аварійна бригада Миколаївгазу і "швидка".

З двох під'їздів будинку були евакуйовані всі жителі.Правоохоронці, що прибули, вирушили відразу до заявника. З квартири вже відчувався запах газу. Спочатку чоловік не пускав поліцейських у квартиру, а потім відкрив двері і дав себе затримати. Як виявилося, всередині дійсно була пошкоджена газова труба.

Попередньо, чоловік знаходиться в стані наркотичного і алкогольного сп'яніння.

Сусіди повідомили журналістам, що затриманому близько 40 років, він проживає зі співмешканкою, його вважають наркоманом.

На питання затриманому, навіщо він пошкодив трубу і намагався підірвати будинок, він відповів "Не знаю. Треба було з даху піти кинутися".

На місці події працювала аварійна бригада Миколаївгазу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp