Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти Мукачівщини оздоровились завдяки прокуратурі

15 серпня 2014 р., 14:09

Прокуратура зобов’язала райраду виділи кошти на відпочинок.

Прокуратурою Мукачівського району, завдяки своєчасно організованій перевірці з питань оздоровлення та відпочинку дітей в Мукачівській районній раді, вдалося попередити порушення прав дітей на повноцінне оздоровлення. 

Проведеною перевіркою встановлено, що рішенням Мукачівської районної ради вісімнадцятої сесії шостого скликання від 17.04.2014 р. призупинено дію районної програми відпочинку дітей на 2014-2017 роки. Даною програмою передбачалося крім інших 6600 неповнолітніх оздоровити 150 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 100 дітей-інвалідів, 15 дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Утім, як повідомив прокурор Мукачівського району Олег Опішняк: «Лише за втручання прокуратури району органами виконавчої влади та місцевого самоврядування були вжиті заходи щодо початку оздоровчої компанії».

На усунення виявлених порушень голові районної ради внесено подання з вимогою негайно вжити заходів для забезпечення належного оздоровлення та відпочинку неповнолітніх мешканців району, за наслідками розгляду якого з місцевого бюджету виділено близько 100 тис. грн., які скеровано для закупівлі путівок в оздоровчі заклади».
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp