Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Херсоні з'явиться вулиця Катерини Гандзюк

22 лютого 2019 р., 14:42

Депутати перейменували на честь Катерини Гандзюк вулицю Лютеранську, на якій розташоване обласне управління Національної поліції.

На сесії Херсонської міськради депутати перейменували вулицю Лютеранську на вулицю Катерини Гандзюк. Про це в п'ятницю, 22 лютого, повідомляє прес-служба міськради.

За це рішення проголосували 38 депутатів.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою Катерину Гандзюк.

Були затримані п'ятеро підозрюваних в замаху, в тому числі чоловік, зафіксований на відео з камер спостереження як покупець сірчаної кислоти.

4 листопада Гандзюк померла. Після цього слідчі змінили кваліфікацію нападу на неї на закінчений злочин - умисне вбивство, вчинене групою осіб, з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, на замовлення.

11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру повідомили про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. 15 лютого Шевченківський районний суд Києва заарештував Мангера. У той же день підозрюваний вийшов з СІЗО під заставу в 2,5 млн гривень. Напередодні на нього наділи електронний браслет.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp