Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США вшанували пам'ять Катерини Гандзюк

8 березня 2019 р., 09:02

Про українську активістку згадували під час нагородження жінок Міжнародною премією за відвагу.У США в четвер, 7 березня, вшанували пам'ять загиблої української активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомило посольство США в Україні на своїй сторінці у Facebook."Сьогодні наші колеги у Вашингтоні вшанували пам'ять Катерини Гандзюк під час церемонії нагородження жінок Міжнародною премією за відвагу. Катя подала гідний приклад, виступаючи проти корупції і працюючи над покращенням життя дітей, переміщених під час війни", - йдеться в повідомленні дипломатичного представництва.31 липня 2018 року в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою Катерину Гандзюк.Були затримані п'ятеро підозрюваних у замаху, в тому числі чоловік, зафіксований на відео з камер спостереження як покупець сірчаної кислоти.4 листопада Гандзюк померла. Після цього слідчі змінили кваліфікацію нападу на неї на закінчений злочин - умисне вбивство, вчинене групою осіб, з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, на замовлення.В організації вбивства Гандзюк звинуватили голову Херсонської облради Владислава Мангера.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp