Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканку Житомира затримали за спробу зірвати плакат з ветераном АТО

25 лютого 2019 р., 23:13

У Житомирі затримали жінку, яка намагалася зірвати плакат з ветераном АТО.

У Житомирі 30-річна жінка намагалася зірвати плакат соціального проекту із зображенням українського захисника.

Поліція затримала жінку, яка 20 лютого намагалася зірвати плакат із зображенням ветерана АТО на зупинці громадського транспорту в Житомирі. Про це написала на своїй сторінці у Facebook глава міністерства України у справах ветеранів Ірина Фріз.

Відзначається, що 30-річна жінка намагалася здерти плакат соціального проекту "Обличчя миру" із зображенням українського захисника Андрія Верхогляда. 23-річний Андрій Верхогляд з позивним "Шульга" - командир роти 72-ї ОМБр ім. Чорних запорожців, родом з Новограда-Волинського. У АТО потрапив у 2016 році, відразу після закінчення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 1 лютого 2017 року був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, 14 вересня 2017 року отримав недержавну нагороду - орден Народний герой України.

Як повідомлялося, в Києві облили фарбою пам'ятник воїнам АТО. Пам'ятник постійно піддається нападам вандалів. Також повідомлялося, що в Запоріжжі облили фарбоюМурал єдності поколінь захисників України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp