Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як поліцейські ходили у гості до ветерана карного розшуку (Фото)

18 лютого 2017 р., 15:05

На Іршавщині

Представники Іршавського відділення поліції та громадської організації правоохоронців навідалися до учасника бойових дій, інваліда 3-групи, полковника у відставці Василя Канчія, який добросовісно віддав службі в органах внутрішні справ 35 років. Розпочав службу з старшого сержанта, а закінчив полковником. У 50-х роках боровся зі бандитами, які переховувались у горах. Починаючи із 60-х років він розкривав злочини, затримував особливо небезпечних злочинців.

Під час зустрічі ветерани згадали багато хороших моментів із служби в органах внутрішніх справ. Сам ветеран побажав сьогоднішніх працівникам поліції успіхів у нелегкі службі поліцейського, мирного неба і завжди повертатись додому здоровими.

Голова громадської організації правоохоронців Іршавського району Михайло Станинець та його заступник Василь Микита зазначили, що організація ветеранів та пенсіонерів Іршавського району не забувають про колишніх правоохоронців, відвідують їх по місцю проживання. Під час зустрічі ветерану було вручено продуктовий набір та грошову допомогу.

{g}
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
цуціаі 19.02.2017 10:20 IP: 136.138.52.37
кажуть у 50-роках у горах переховувались бійці уна-унсо, упа та вояки бендери. Унки нич не переплутав ( я про автора статті)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp